Succé i repris – 80 deltagare i 21-dagarsprogrammet!

0
SUCCÉ I REPRIS – 21 dagarsprogrammet för bara 100 kr!
Många missade chansen att delta när jag sänkte priset på 21 dagarsprogrammet “Skapa Ditt Drömliv” till bara 100 kr för att så många som möjligt ska få chansen och ha råd!
 
80 deltagare tog chansen att lära sig använda Attraktionslagen för att förändra sina liv till det bättre och nu får du som missade tillfället en ny chans med kursstart den 4/9!
 
21 dagarsprogrammet “SKAPA DITT DRÖMLIV” NU 100 kr!
Programmet kostar 695 kr MEN jag sänker nu priset till otroligt låga 100 kr för att så många som möjligt så få möjlighet att under 21 dagar förändra sina liv! Du sparar alltså hela 595 kr! Observera att erbjudandet bara gäller t o m 3/9!
 
Under 21 dagar med start måndagen den 4 septemberi får Du:
 
*E-post varje dag med inspirationsord för dagen.
 
*E-post var tredje dag med e-guide och en ny utmaning (totalt 7 nycklar att lära sig behärska).
 
*Audiofil med en mycket transformerande Framgångsvisualisering som man lyssnar på dagligen i 21 dagar.
 
*Tillgång till Facebookgrupp för där alla som deltar i 21-dagarsprogrammet kan utbyta erfarenheter. Jag kommer också att finnas där regelbundet och bidra.
 
*Personlig rabatt som ger rätt till en 30 minuters privat coaching med mig per telefon för 250 kr (ordinarie pris 400 kr).
 
Bara den specialproducerade Framgångsvisualiseringen är värd 249 kr!
 
På bara 21 dagar kan Du nu vända hela Ditt liv i den riktning Du alltid velat och genom de verktyg och nycklar Du får här så kan Du på 21 dagar börja SKAPA DITT DRÖMLIV för bara 100 kr mot tidigare pris 695 kr! Du sparar alltså 595 kr!
Tycker du att det här är ett bra erbjudande så får du gärna dela det!
 
Beställ Ditt program här och ge Dig själv 21 dagar att vända hela Ditt liv 180 grader!
 
Mejla på info@attraheramera.se eller skicka ett meddelande på Facebook så får du betalningsinformation och blir anmäld till kursen som startar måndagen den 9/4! Kursen har du sedan alltid kvar och kan alltså spara till senare om du är upptagen medan den pågår.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke