Fokuserar Du på dina mål?

0

Hur många gånger om dagen fokuserar du på ditt mål? Då menar jag att du tänker på det du vill uppnå och fylls av en känsla av glädje, förväntan, inspiration, motivation eller liknande?

Det är lite som att färdas och regelbundet slänga en blick på karta och kompass för att se till att du håller kursen. Du har säkert läst om framgångsrika människor som burit på drömmar om att bli skådespelare, popstjärna eller skapa ett stort bolag. Något dessa människor verkar ha gemensamt är en förmåga att fokusera. Oavsett vilka distraktioner, lockelser eller motgångar som kommer deras väg så ger de dessa ingen uppmärksamhet eftersom de hela tiden håller blicken på målet. De håller kursen och viker inte av. I bland får man ta en omväg kring hindren men målet där framme är vad man håller fokus på.

När man har ett mål så ska man komma ihåg att varje dag, helst flera gånger om dagen rikta tankarna mot det. Dagdröm, känn beslutsamheten inom dig, känn upphetsningen över att du bestämt dig och nu är på väg – äntligen!

Bestäm dig och låt inget stå i vägen för ditt fokus, då vet du också att du kommer att lyckas!

En bra övning är där du skriver dagbok en dag i ditt framtida liv, där du redan nått dina mål. Skriv som om du befann dig där och det är kväll. Beskriv din dag så detaljerat som möjligt och känn glädjen och förväntan växa när du beskriver en fantastisk dag i ditt framtida liv, där du nått alla dina mål. Var inte rädd för att ta i ordentligt – dröm stort och sätt höga mål. Du är värd det och kan uppnå vad du än vill!

Vill du lära dig mer om attraktionslagen och hur du kan förändra ditt liv så kan du ladda hem en GRATIS Fast Start Guide som jag har producerat här!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke