Ändra din pengabild och attrahera pengar!

4

Många gånger häpnar jag över vilka negativa föreställningar många människor har till pengar. Alla är vi överens om att pengar behövs för att kunna betala räkningar, hyra och för att kunna köpa mat och klara vardagen. Men utöver det då? Jo, det verkar också vara okej att ha lite över så pass att man kan spara en slant på banken, åka på semester någon gång per år och unna sig något extra i bland. Men sedan verkar det för många börja bli lite klurigt. Börjar man öppet säga att man har som mål att bli rik eller ekonomiskt oberoende måste man noga välja vilka man uttalar detta inför. Det verkar vara något hotande över att önska sig mycket pengar. De negativa föreställningarna fullkomligt haglar och man kan beskyllas för att vara ytlig. Det märkliga är att detta brukar komma från personer som själva inte har tillräckligt med pengar. Jag har många gånger upplevt hur sådana personer kommer med uttalanden som: “Den som gapar efter mycket mister ofta hela stycket”, “Rika månniskor har kanske mycket pengar men de är innerst inne olyckliga”, “Äkta lycka kan inte köpas för pengar”, Pengar växer inte på träd” osv.
Dessa negativa föreställningar är något som smittar och vi ärver våra föreställningar från våra föräldrar och vår omgivning. När vi har dessa föreställningar så tror vi alltså att det är svårt att bli rik och tjäna mycket pengar. Det är dessutom också fult att ha det som mål och det gör oss till en självisk och ytlig individ. Hur ska en människa med dessa föreställningar någonsin kunna attrahera ett ekonomiskt överflöd i sitt liv?
Det positiva är att dessa föreställningar är just bara föreställningar och inte sanningen. Pengar kan åstadkomma så mycket gott. En människa i ekonomiskt överflöd kan förverkliga sina drömmar och andras drömmar. Genom att dra till sig pengar och ge ut pengar så bidrar man till ett sunt flöde som kommer samhället till gagn. Brist på pengar existerar bara om du tror att det är brist, lever som om det är brist, pratar om brist och oroar dig för brist. Sanningen är att det finns ett överflöd av allt i Universum – även pengar. Genom att göra dig av med negativa föreställningar och skapa nya positiva så kan du vända din ekonomiska situation och börja jobba med att attrahera överflöd av pengar. Begränsningen sitter bara i dina tankar!

Vill Du veta mer om hur Du använder Attraktionslagen för att skapa överflöd i Ditt liv så anmäl Dig till AttraheraMeras nyhetsbrev och få en gratis Fast Start Guide här!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. magpie den

  Bra skrivet och bra påminnelse! 😉 😛 Kram!

  • attraheramera den

   Tack! 🙂 Kram <3

 2. Marie den

  Jag är hellre olycklig och gråter i en flådig Merca än på en rostig trampcykel i regnet. Klart att pengar i sig inte skapar lycka, men de underlättar livet otroligt mycket. Inte minst genom att drömmar kan förverkligas och livet göras enklare att leva. Jag skäms inte över att mitt mål är att bli ekonomiskt oberoende och skuldfri. Och det ska ske snart! 😀

  • attraheramera den

   Hej Marie,

   Det ska Du heller inte göra! Att göra likhetstecken mellan mellan pengar och negativitet kommer bara att skapa brist. Det är den gamla jantelagen som spökar när vissa rynkar på näsan åt människor som drömmer om bra ekonomi. Att vara ekonomiskt oberoende är att vara fri och vem vill inte vara fri? Kram till Dig <3

Lämna en tanke