Kan man använda attraktionslagen för att få en viss person?

0

Attraktionslagen kan ge dig allt du önskar – men stämmer det även om din önskan inkluderar en annan person? Kan man attrahera en specifik person?

Om du är singel och har ögonen på en viss person så kan du dessvärre inte använda attraktionslagen för att dra till dig just denna person. Sanningen är att du bara kan skapa din egen värld. Aldrig kan du skapa eller attrahera något till någon annan. Men om du och denna person vibrerar på liknande frekvens så finns det stor chans att det blir ni. Kom i håg också att du bara drar till dig personer som befinner sig på samma nivå som du, så ju mer du ägnar dig åt att njuta av livet och känna glädje, desto högre frekvens kommer du att vibrera på och därmed också dra till dig andra personer på samma nivå. Ägna dig inte åt att försöka räkna ut hur du ska få just den speciella personen i ditt liv utan lita på att Universum skaffar dig det som är det absolut bästa för dig. Blir det inte just den personen du har siktet inställt på just nu så var lugn för att någon som passar dig ännu bättre är på gång in i ditt liv. Universum vet precis vad och vem som är den absolut bästa för dig, och vem som du är den absolut bästa för.

Under tiden så ägna dig åt att njuta av livet och fokusera på leva ditt liv så fullt ut som det bara är möjligt. Försök inte i frustration jaga kärleken, det är Universums jobb att leverera den. Ditt jobb är att fortsätta vara i ett positivt flöde och glädjas åt livet så att Universum kan fortsätta leverera dig allt det du önskar dig.

Vill du veta mer om attraktionslagen och hur du kan skapa ditt drömliv? Här får du en gratis Fast Start Guide!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke