3 steg till att förlåta, bli fri och släppa blockeringar

2

Många av oss har svårt att förlåta när vi blivit utsatt för en oförätt, blivit lurade, svikna eller illa behandlade. Vi ruvar kanske på hämnd eller hoppas att karma ska ge den här personen det den förtjänar. Vi tror kanske vi skulle ses som svaga om vi förlåter och att vi då ber om att bli illa behandlade igen.

Men, inget kunde vara mer fel. Att förlåta innebär inte alltid att man bara förlåter en person och går vidare som om inget hänt. I bland har man råkat ut för något som gör att man inser att man inte längre vill ha någon kontakt med den här personen. Man kan ändå förlåta, trots att man avslutar en relation. Att förlåta innebär egentligen att du inte längre bär på ilska, besvikelse, bitterhet, sorg gentemot en person eller en händelse. Att hålla fast vid negativa tankar och känslor och inte förlåta är något som du själv tar skada av. Du riktar en negativ energi inåt som kommer att blockera dig från att attrahera positiva saker i ditt liv. Det är lika viktigt att kunna förlåta sig själv som andra.

Vad kan du då göra rent praktiskt för att släppa taget, bli av med dina blockeringar och bli fri?

 1. Sluta att döma. Genom att inte döma en persons handlingar så kan du också mycket lättare förlåta och släppa en händelse. Vi har så lätt att döma andra men ofta finns det omständigheter som vi inte känner till och även om vi inte hittar några ursäkter för beteendet så kan vi bara bestämma oss för att inte döma och därmed släppa och bli fria.
 2. Utöva tacksamhet. När vi känner oss genuint tacksamma för det vi har istället för att känna irritation, bitterhet, ledsenhet, tomhet, avundsjuka och sorg för det vi har förlorat eller inte fått, så skiftar också våra känslor från negativa till positiva. Vi kan inte känna äkta tacksamhet och samtidigt uppleva negativa känslor. Tacksamhet leder till äkta lycka och är något som kan tränas upp ganska enkelt.
 3. Skicka kärlek. Genom att skicka kärlek till en situation i det förflutna,nuet eller framtiden så neutraliserar vi samtidigt våra blockeringar och vi blir fria hjärtat. Det kan räcka med att tänka, ”Jag älskar dig” om situationen/personen.

Vill du lära dig mer om attraktionslagen och få en Gratis Fast Start Guide till hur du skapar framgång och överflöd så klicka här eller läs mer på attraheramera.se

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Misstossequeen den

  Jätte bra inlägg!
  Får jag reposta det i min blogg och länka till din?

  • attraheramera den

   Hej! Förlåt mitt sena svar! Självklart får du det! 🙂 God Fortsättning!

Lämna en tanke