Hur Du manifesterar stora saker lika lätt som små

0

Hur kommer det sig att det är så lätt att manifestera små saker, som t ex en parkeringsplats, med stora saker som en ny kärleksrelation, drömjobbet eller en bunt med pengar är så mycket svårare? Var ligger svårigheten? Jo, i tilliten. Att känna tillit inför att det du önskar dig ska manifesteras är en nyckeln till att få det du vill ha. När det gäller små saker som grönt ljus, en parkeringsplats eller något liknande så är det lätt för oss att känna oss säkra på att det kommer att manifesteras eftersom det inte är hela världen om det inte gör det. Men när det gäller större saker så är de ofta så viktiga för oss att vår lycka hänger på att vi får det och då blir det svårt att känna tilliten till 100%. Därför kan det vara bra för nybörjare att träna på att göra mindre beställningar och se dessa manifesteras och på så sätt träna upp tilliten så att varje manifestation stärker vår övertygelse om att vi får det vi beställer.

Dessutom ligger hemligheten i hur vi tänker när vi gör vår beställning. Är vi så fokuserade på en
viss sak att det känns som om vi inte kan leva lyckliga utan detta? Går våra tankar i riktningen “När jag träffar mannen/kvinnan i mitt liv DÅ kan jag äntligen bli lycklig”. “Jag måste ha de där pengarna för annars kommer jag ha det så här för tid och evighet”. Problemet med att resonera så här är att du automatiskt sätter krokben för leveransen genom att skicka fel frekvens. När du bestämmer dig för att vara lycklig här och nu, för det du har här och nu, så behöver du faktiskt inte lägga så stor kraft på att attrahera enskilda saker. Du hamnar automatiskt i ett bra flöde och din frekvens attraherar mer av samma sak.

Men vill du exempelvis lägga en beställning på den perfekta kärleken så gör det och låt det sedan vara. Du låser dig själv lätt om du ägnar för mycket fokus på något eftersom du då glömmer bort att fokusera på allt du faktiskt redan har. När du bestämmer dig för att vara lycklig här och nu så tar du också bort en stor del av laddningen i att allt står och faller med den perfekta kärleken eller bunten med pengar och då kan det också levereras till dig utan att möta motstånd. Hitta tacksamheten i det du redan har som du vill ha mer av, gör beställningen och släpp sedan kontrollen och tankarna på detta! Vill du lära dig mer om hur du skapar ditt drömliv så anmäl dig till AttraheraMeras nyhetsbrev som är helt gratis och få samtidigt en helt gratis guide!

ballons3

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke