Vet Du vad Du vill?

0

Det vi ofta glömmer när vi försöker attrahera ett bättre liv är att först och främst ta reda på vad vill. Det är otroligt vanligt att klienter kommer till mig och är missnöjda med sina liv på ett eller flera områden, och lägger stor ansträngning på att förklara vad det är som är dåligt och vad de inte vill. När jag efter en stund ber dem vara specifika med vad de vill ha, så
blir det genast svårare.

Så är det för många av oss. Vi har väldigt lätt att brodera ut vad vi är missnöjda med och väldigt bestämt uttrycka att det här vill vi INTE ha. Men sedan svävar vi ofta ganska rejält när vi ska specificera vad det är vi egentligen vill ha. Inte undra på att vi då har svårt att få vårt drömscenario levererat. När inte ens vi själva vet vad vi vill ha så lägger vi ju aldrig en
riktig beställning! Lite som att lägga varor i varukorgen i en webbutik men lämna dem där utan att gå till kassan och slutföra beställningen.
Det kan vara lite läskigt att klart uttala vad vi vill ha och vara specifik i det. Vi vill inte riktigt ta det ansvaret utan föredrar att ödet, slumpen, eller någon annan ska bestämma det åt oss.

Har du satt dig ner och verkligen funderat vad du vill ha och hur du vill att det ska se ut om du är riktigt tydlig och specifik?
Om inte, så gör det. Skriv ner det med en mening eller två per område i livet du vill förändra. När du är tydlig och specifik så skapar du också tydliga och specifika mål, vilket är det allra första steget i att förändra ditt liv.

Vill du lära dig mer om attraktionslagen och hur du kan förändra ditt liv så kan du ladda hem en GRATIS Fast Start Guide som jag har producerat här!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke