68 sekunder från manifestering!

0

Du är närmare en manifestering än du tror!
Om du lyckas hålla fokus på en tanke i 68 sekunder så börjar vibrationen att manifesteras. Det kan kanske vara svårt till en början att hålla fokus i 68 sekunder, men faktum är att om du kan hålla en viss tanke i fokus i bara 17 sekunder så börjar universum att skicka matchande vibrationer och det blir lättare och lättare att hålla fokus längre och längre stunder. När du kan hålla en tanke i fokus i 68 sekunder så blir tanken på mycket kort tid, timmar eller dagar, en dominerande tanke. När du lyckats skapa en dominerande tanke så kommer manifesteringar som överensstämmer med den dominerande tanken att skickas din väg!

Du får det du tänker, oavsett om det är något du vill ha i ditt liv eller inte.
Även den minsta förändring i tanken till en högre (mer positiv) frekvens, kommer märkas tydligt i det som manifesteras omkring dig. Attraktionslagen kan leverera väldigt fort i bland!

Vill du lära dig mer om attraktionslagen så kan du ladda hem en GRATIS Fast Start Guide som jag har producerat här!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke