Så här löser Du problem med hjälp av Attraktionslagen

0

I bland så möter man tuffa situationer i livet. Då är det inte alltid så lätt att se ljust på tillvaron och tänka positivt. Hur gör man då för att komma vidare och få positiva leveranser i sitt liv?

Jo, man släpper motståndet man känner mot situationen. Anta till exempel att Du har drabbats av ekonomiska problem och inte vet hur Du ska lösa situationen. Du tänker förmodligen tankar som låter så här:
“Vad ska jag nu ta mig till? Hur ska jag kunna betala den här skulden? Jag kommer kanske att få gå från hus och hem!”

Det är naturligt att vi känner oro och rädsla i en sådan här situation men ju mer vi tänker sådana här katastroftankar, desto större rädsla känner vi och till sist tar rädslan och oron kontrollen över oss. Situationen förändras ändå inte till det bättre för att vi oroar oss och tänker sådana tankar. Men om vi släpper motståndet mot situationen och accepterar den DÅ händer det saker! När vi släpper motståndet och accepterar situationen så släpper också rädslan och oron.Vi säger oss helt enkelt: “Jag har den här ekonomiska skulden som jag inte riktigt

vet hur jag ska kunna lösa men jag accepterar det och litar på att allt kommer att ordna sig på bästa sätt.”

trust

Det är nämligen inte situationen som gör att Du mår dåligt utan det är Dina tankar om situationen som gör detta. Det är Du själv som skapar historien om situationen. Ska den vara smärtsam eller kan Du välja att inte göra den smärtsam? Kan Du till exempel välja att bara se den som fakta? “Detta är min situation och detta accepterar jag för vad det är – varken mer eller mindre.”

Vad som händer när Du gör så här är att lösningen kan flöda fritt till Dig eftersom det negativa motståndet är borta. Tilliten till att Universum kommer att leverera en lösning till Dig kommer också att se till att precis detta sker.

När Du känner tilliten kommer också svaren att komma till Dig om Du bara lyssnar. Meditera och motionera är bra verktyg att använda för att kunna höra alla meddelanden Du faktiskt får hela tiden. Och glöm inte att vara tacksam för allt Du ändå faktiskt har!

Så alltså, släpp motståndet, känn tillit, lyssna och känn tacksamhet!

hands-receiving

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke