Vågar Du ta ett riktigt beslut?

0

Har du någonsin tagit ett riktigt ordentligt, rejält beslut om någonting? Jag menar ett beslut som gör att alla andra möjligheter är helt ointressanta? Alla pratar t ex om hur svårt det är att sluta röka. Det är inte alls svårt. Det beror helt och hållet på om du beslutar dig för det eller om det låter så här:

“Jag funderar på att sluta röka”, “Jag vill sluta röka”, “Jag försöker sluta röka”. Jag vill t o m påstå att uttalandet: “Jag håller på att sluta röka” eller “Jag ska sluta röka”, är uttalanden som lämnar en dörr öppen till att misslyckas eller ångra sig. När du beslutar dig, verkligen beslutar dig för att sluta röka så är det slut! På sekunden! Du har slutat röka. Du röker inte längre. End of story!

Ett beslut är något man tar och har bestämt sig för att göra till 100% utan möjlighet till nödutgång. Du kan besluta dig för att förändra ditt liv här och nu och inte ens nudda vid tanken att hitta ursäkter till att göra på något annat sätt. Börja träna, gå ner i vikt, äta sundare mat, sluta röka, sluta dricka alkohol, starta eget företag, börja studera, bli positiv, sluta klandra dig själv, börja spara till det du önskar dig, ta kontakt med någon, gå en kurs i italienska, lära dig dansa tango, börja rida, flytta till en annan plats, byta jobb, ta flygcertifikat, skriva en bok…. Du kan besluta dig för precis vad du vill och du kan också uppnå det.

Fokus och beslutsamhet är något av det viktigaste drivmedel vi har så sluta med ursäkterna och ta en beslut nu! Jag vill i varje fall inte dö och ångra att jag inte styrde mitt eget liv utan valde att vara en passagerare för omständigheterna 🙂

Vill du lära dig mer om attraktionslagen och hur du tar kontrollen över ditt eget liv så klicka på bilden nedan och anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Du får då en gratis guide om attraktionslagen 🙂

ballons3

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke