Omgivningen påverkar – så skyddar du dig!

0

När man arbetar med sig själv för att attrahera in mer positivt i sitt liv så är det inte alltid så lätt att undvika yttre faktorer som påverkar i motsatt riktning. Missförstå mig rätt nu, när man har kommit en bit på vägen så kommer du att märka att de eventuella negativa yttre faktorerna i din tillvaro dels minskar kraftigt och försvinner mer och mer, men dessutom också rinner av dig som vatten på en gås. Ju mer du höjer din frekvens, desto mer immun blir du mot negativ påverkan och du kommer också väldigt fort att märka hur det negativa byts ut mot positivt. Men i början medan man arbetar med att försöka höja sin frekvens och är mer lättpåverkad så kan det vara bra att ha några strategier i åtanke…

Du måste vara förändringen

Människor i din närhet kommer att reagera på olika sätt inför den förvandling de ser hos dig. Många kommer att reagera positivt och bli glada för att du verkar må så bra. Men några kommer säkert att gå i försvar för att du inte längre verkar vilja bidra med din del av klagolåt och skvaller eller vad det nu kan vara. Det kan kännas väldigt hotande när bästa vännen som alltid varit deltagande och hållit med om att livet är skit, helt plötsligt kommer med uppmuntrande tillrop och verkar se på livet i ett rosa skimmer! Det får vi ha förståelse för. Hur gärna man än vill, går det inte att tvinga någon annan till något som denne inte är redo för. Så det bästa att göra är att helt enkelt vara en lika god vän som tidigare men inte delta i samtal som har negativa undertoner. Om samtalen tar sådan vändning så byt samtalsämne eller var tyst. Tids nog kommer dina vänner/familj att förstå att det inte är någon mening med att ta upp sådana saker med dig och de kommer sluta göra det. Risken finns också att någon drar sig undan, men ibland kommer just den personen tillbaka och ber dig berätta vad det är du håller på med eftersom du strålar som aldrig förr och allt verkar gå din väg 🙂

Andra yttre faktorer du behöver skydda dig ifrån är media med allt vad det innebär av negativitet. I tidningar och TV så förekommer väldigt mycket elände som lätt slungar dig in i ett tillstånd som riskerar påverka dig negativt. Försök undvika att läsa om sådant som får dig illa till mods. Du behöver kanske inte veta alla detaljer om ett fasansfullt mord som skett. Detsamma gäller nyheterna. Man kunde önska att nyheterna skulle balanseras upp med fler positiva rapporteringar, oavsett hur små de skulle vara.

Var noga med vad du ger din tid och uppmärksamhet så kommer du snabbare att nå ett positivt flöde där du mycket lättare kan hantera eventuella negativa faktorer i din omgivning 🙂

Vill Du få vårt nyhetsbrev och få lära Dig mer om hur Du bäst använder Attraktionslagen?
Klicka här och anmäl Dig så får en GRATIS guide till om hur Du skapar Ditt drömliv också! 🙂

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke